Friday, June 10, 2011

Hobi Baru Sekarang

Hobi kite sekarang, masuk je ofis mesti nak mendownload cerita..

1st kena download Nora Elena punya episod..
Cerita dia best macam novel dia tapi diolah lar sikit..
Tapi layan je lar..

Lepas tu, every isnin je mesti nak download Maharaja Lawak..
Ye la, rumah kite tak ada astro, kena lar download kalau nak tengok.. hehe..

And then kalau ada filem baru atau lama yang kite berkenan, hehe ape lagi download lar kejenya,..
Walaupon lembap, tapi ok what dari tak ada..

Em.. Malam ni ada Maharaja Lawak.. Next week kena download nie..

Bile lar karak nak keluar link download ea.. Dah tak sabar nak tengok ni.. hehe..

Nak tahu mana kite slalu download? Try lar buka laman web ni..

No comments:

Post a Comment